Zomer

Onze zomervakantie zit er weer op. De kinderen zijn net weer naar school (zie foto hierboven van de vlaggen parade) en we zitten weer in het gewone ritme. De afgelopen 2 maanden vakantie zijn voorbij gevlogen . Een echt hoogtepunt was dat Annemarie 3 weken met de 3 grote kids in Nederland is geweest. Wat was het superleuk om iedereen eindelijk weer te zien na 3 jaar! Ook Hans en Luke en Maia hebben, ondanks dat ze niet mee konden, 3 goede weken gehad.

Faith Academy

Toen we terugkwamen moest Hans al gauw weer aan het werk omdat hij het rooster moet maken voor alle kinderen in Middle school. Maar we hebben af en toe nog wel wat leuks samen kunnen doen. De rest van de vakantie heeft het wel ongeveer non-stop geregend. Onze zomervakantie valt in het regenseizoen, soms hebben we er veel last van en soms weinig. Dit jaar was het veel :-).

Luke en Maia gaan dit jaar voor het eerst naar de peuterspeelzaal. Hierdoor kan Annemarie ook weer mee gaan helpen in de TB kliniek, waar ze erg veel zin in heeft.

Babyhuis

In het babyhuis zijn de afgelopen weken veel nieuwe kinderen bijgekomen. Een aantal peuters en ook veel (6) kleine baby’s. De meeste zijn pasgeboren of maar 1 of 2 maanden oud. 4 van deze baby’s hadden nog geen naam toen ze kwamen. Alleen ‘ baby boy’  of ‘ baby girl’. Het is triest om te zien hoe deze kleine baby’s niet gewenst zijn en nog naamloos zijn, alsof ze geen bestaansrecht hebben. Het voelt als een eer om deze baby’s een naam te geven. In het babyhuis zijn ze gewenst en geliefd. Doordat er zoveel kleine baby’s zijn is er nu ook extra hulp bij de allerkleinsten. Ze huilen vaak veel en willen veel vastgehouden worden omdat ze voelen dat ze in de steek gelaten zijn. Stuk voor stuk hebben al deze kids een triest verhaal en hebben ze veel liefde nodig.

Meest recente berichten

Archief

Aanmelden Nieuwsbrief

VUL HET ONDERSTAANDE FORMULIER IN:

{captcha}

VERANDER VANDAAG EEN LEVEN

Where there is no faith in the future, there is no power in the present.

John Maxwell

DOE MEE
CONTACT