OVER ONS

Wij zijn Hans en Annemarie Colenbrander. We hebben vijf kinderen. Wij zijn beiden opgegroeid in Doetinchem. Hans heeft ruim 12 jaar op de Wilhelminaschool in Doetinchem gewerkt en Annemarie heeft als verpleegkundige in het Slingeland ziekenhuis gewerkt.

ACHTERGROND

Hieronder kun je onze ‘bio’s’ en achtergrond lezen.

HANS COLENBRANDER

Ik ben geboren en opgegroeid in een christelijk gezin. Toen ik 10 jaar was besloot ik Jezus te volgen en een paar jaar later werd ik gedoopt in de kerk die we toen bezochten. Daar ontmoette ik ook Annemarie. We trouwden in 2000. Na ruim 12 jaar in het basisonderwijs gewerkt te hebben, verhuisden we naar Engeland om daar in Gloucester een jaar bijbelschool te doen, als voorbereiding op onze uitzending naar de Filippijnen met de zendingsorganisatie OMF. Ik houd ervan om samen met mijn kinderen te knutselen en creatief bezig te zijn. Ook houd ik van lezen, films kijken en gezellige dingen doen met Annemarie.

Lees meer over Faith Academy

ANNEMARIE COLENBRANDER

Ik ben opgegroeid in een gezin waarin Jezus centraal stond. Van jongs af aan wilde ik graag in de zending werken, het liefst met kinderen. Ik werd verpleegkundige en werkte een paar jaar in het ziekenhuis in Doetinchem. Na