We zijn inmiddels twee weken terug in Nederland. Het was erg leuk om iedereen weer te zien. Onze spullen zijn weer uitgepakt en we hebben in het huis van Joke en Bronno een plekje gevonden. We hebben met zijn allen wel weer even tijd nodig gehad om ons te settelen op weer een nieuwe plek, al zijn gelukkig heel veel dingen al snel weer vertrouwd.

Afgelopen vrijdag zijn Menno en Jonneke getrouwd. De meisjes waren bruidsmeisje en Pepijn was het ringenjongentje (die uiteindelijk de ringen niet durfde te geven 🙂 ).

Ondertussen zijn de voorbereidingen voor ons vertrek ook gewoon doorgegaan. We zijn bij OMF geweest om het afgelopen jaar te evalueren en om door te spreken wat we nog moeten regelen. Ook hebben we een medische keuring gehad. Nu nog afwachten of we goedgekeurd zijn…… De tweede ronde vaccinaties hebben we gehad en de volgende staan alweer gepland.

Hans is de afgelopen week druk geweest om een groot ‘Happy Meal’ te maken. Dit Happy Meal staat nu op camping de Betteld. Op die manier kunnen mensen in aanraking komen met onze plannen en op5 augustus geven we daar een presentatie. Na de zomervakantie staan er op verschillende andere plekken presentaties gepland om onze achterban te vergroten en om meer mensen betrokken te maken bij wat we gaan doen. Om eind oktober te kunnen vertrekken moeten we begin september voldoende ondersteuning hebben.
Maar nu eerst vakatie: we gaan (als het weer een beetje meezit ) ook nog lekker twee weekjes op vakantie naar de Betteld. Een heel fijne vakantie allemaal en tot ziens!

Groetjes
Hans, Annemarie, Nina, Eva & Pepijn