Nog maar 3 weken en dan gaan we alweer terug naar Nederland! We hebben erg veel zin om iedereen weer te zien en nog een poosje in Nederland te zijn. De afgelopen week hebben we het officiële stuk van onze opleiding afgesloten en ook het laatste essay is ingeleverd. Op dit moment genieten we van een weekje vakantie. In Engeland en ook op de school van de kinderen is uitgebreid het 60-jarig jubileum van Koningin Elisabeth gevierd. We merkten wel dat we het Engelse volkslied nog niet zo heel erg goed konden meezingen.

We zijn in de vakantie twee dagen bij vrienden in Oxford op bezoek geweest. Zij hebben vroeger met hun kinderen 15 jaar als zendelingen in Manila gewoond. In Oxford hebben we het University Museum of Natural History bekeken (http://www.oum.ox.ac.uk/) en zijn naar het prachtige Blenheim Palace geweest.

In Mei zijn Emiel, Ellis en Lent en ook Addy, Rhodé, Kristie, Julia en Reynaldo bij ons op bezoek geweest. Hier hebben we erg van genoten! We hebben ze Redcliffe en Gloucester laten zien.

De route van de olympic torch liep door Gloucester. Pepijn en Hans stonden hier graag vroeg voor op en zijn wezen kijken. Al was Pepijn het meest onder de indruk van de politiemotoren.  🙂

De kinderen zullen nog tot 29 juni in Engeland naar school gaan. Wij zullen de komende weken nog bezig zijn op Redcliffe en gaan (opnieuw) onze spullen uitzoeken en weer inpakken, dingen hier afzeggen en in Nederland weer opnieuw aanvragen etc, etc. Voor de rest gaan we verder met de voorbereidingen voor de Filipijnen.

Groetjes!

Meest recente berichten

Archief

Aanmelden Nieuwsbrief

VUL HET ONDERSTAANDE FORMULIER IN:

{captcha}

VERANDER VANDAAG EEN LEVEN

Where there is no faith in the future, there is no power in the present.

John Maxwell

DOE MEE
CONTACT