Hier lees je ons eerste blogbericht. We zijn al een poos druk bezig met de voorbereidingen. Nog niet zozeer voor Engeland; daar kunnen we op dit moment nog niet zoveel aan werken. Wel druk met andere dingen: OMF formulieren, self asssesments, afspraken maken met financiële mensen, met een testbureau, met ons thuisfrontteam…

Onze eerste thuisfrontteamvergadering staat voor de deur. Zaterdag komen we bij elkaar om spijkers met koppen te gaan slaan. Er komt een taakverdeling, de bankrekening wordt ‘geopend’, communicatie met de achterban wordt opgezet. Ik (Hans) ben al een poosje bezig met het maken van deze website en ik (Annemarie) help de kinderen bij hun huiswerk Engels. Een drukke tijd. En dan gaat er ‘s avonds ook nog weleens wat twijfel door je hoofd… Voor de kinderen geldt dat niet minder.

Nina maakt zich zorgen, net als ik. Hoe moet dat allemaal, hoe gaat dat allemaal? Vriendinnen achterlaten en weer nieuwe maken in Engeland, die je na een jaar ook weer gaat verlaten… Ik zeg dat ik me ook wel eens zorgen maak; krijgen we wel (op tijd) een huis in Engeland? Lukt dat links rijden wel? Ik vertel haar dat ik dat -net als zij- maar gewoon allemaal vertel aan God. Ik wil steeds meer leren op Hem te vertrouwen. Hij is bij ons en zorgt voor ons.-

Meest recente berichten