Eva en Pepijn hebben nu ook een ‘kingsholmstar’ gewonnen. Supertrots waren ze! (en wij ook). Naast de ster en een certificate zijn ze ook getrakteerd op een heerlijke lunch met de meesters en juffen en de directeur. Maar het leukste was toch wel dat je zoveel toetjes mocht eten als je wilt . De ster wordt nog vaak met trots gedragen naar school.

Deze maand hebben we veel bezoek vanuit Nederland gehad. Angela en Jannita zijn langs geweest (ex-collega’s van Hans). Ze hebben een kijkje op de school van de kids genomen. En hebben zelfs een paar lessen op Redcliffe gevolgd. We hebben het heel erg gezellig gehad. Meer over hun bezoek lees je in de Kindernieuwsbrief.

Joke en Bronno (opa en oma) zijn ook langs geweest. Samen hebben we een poging gedaan om naar de hoogste heuvel van Gloucester te klimmen en we hebben de Kathedraal bekeken.

Met Pasen zijn Eline en Maurits langs geweest ((schoon)zus) en zwager) We hebben Suddeley Castle bezocht, bruidsmeisjes-jurkjes uitgezocht voor de bruiloft van Menno en Jonneke (broer/zwager & schoonzus) en veel spelletjes gespeeld. We vonden het erg leuk om iedereen te zien en even in het ‘echt’ bij te kunnen kletsen in plaats van via Skype.

We hebben nu het tweede semester afgerond op Redcliffe. Alle opdrachten zijn ingeleverd, nu is het wachten op de cijfers. Op dit moment hebben we lekker vakantie. Volgende week gaan we naar een conferentie van OMF europa. En daarna starten we alweer met het laatste semester op Redcliffe.