Afgelopen week hebben we de tickets geboekt! Over 7 weken vertrekken we. Maandag 29 oktober vliegen we naar Singapore. In Singapore hebben we eerst 4 weken een cursus op het internationale hoofdkantoor van OMF. Hier komen alle nieuwe zendelingen van OMF eerst voordat ze doorgaan naar hun eindbestemming. Deze cursus gaat o.a over OMF, hoe leer je een nieuwe taal, leven in de Aziatische cultuur, cultuurschock, etc. Daarna vliegen we eind november door naar Manila.

De komende weken zullen we vooral bezig zijn om een heleboel dingen te regelen, zoals de visa-aanvraag, verzekeringen, wat nemen we mee en wat niet. Voordat we naar Engeland verhuisden hebben we al veel spullen weggedaan en verkocht, nu begint de tweede ronde…. De spullen die we meenemen sturen we in een aantal ‘grote’ kisten op naar de Filippijnen, zodat we ook daar nog wat spullen van ‘thuis’ hebben.

Ook het afscheid nemen komt steeds dichterbij. We hebben er zin in, maar het is ook wel ‘dubbel’ om voor een lange tijd van een heleboel mensen afscheid te moeten nemen. De kinderen gaan alweer twee weken naar hun oude school. Alleen voor Pepijn was het nieuw. Gelukkig zijn ze allemaal snel gewend en hebben ze het erg naar hun zin.

We hebben een poosje niets op ons blog geschreven, dus even een iets langere ‘update’. We hebben twee weken vakantie gehouden en we hebben natuurlijk eind juli Pepijn’s verjaardag gevierd! We hebben op verschillende plaatsen presentaties gegeven om meer mensen betrokken te maken bij onze plannen. We hebben een paar kerken bezocht, camping de Bettelden we zijn bezig om als zendeligen door de VPE(vereninging van Pinkster- en evangeliegemeenten) uitgezonden te worden. We mochten ook twee keer een presentatie geven op Hans’ oude school, een keer voor de ouders en een keer voor de leerlingen, erg leuk. Hans heeft de afgelopen tijd behalve aan de presentaties ook gewerkt aan de website. Deze is aangepast en weer helemaal up-to-date.

Groetjes,
Hans en Annemarie
Nina, Eva, Pepijn