Vanmiddag hadden Nina en Eva hun afscheidsfeestje van hun vriendinnetjes van school (of zoals Pepijn het zegt:”scheitfeesje” ).

Het was een erg leuk feestje. We konden vanwege de regen niet naar de speeltuin. Maar de spelletjes, het verkleden, ‘make-uppen’ waren gelukkig minstens zo leuk!

Ons vertrek komt nu steeds dichterbij. We hebben er zin in, maar het is ook best spannend. Ook Hans heeft zijn eerste afscheidsronde al gehad; afscheid van het Brede Schoolnetwerk clubje waar hij een paar jaar in zat. En maandagavond heeft hij afscheid genomen van zijn collega-directies van de andere evangelische scholen. Volgende week neemt hij afscheid van zijn werk op de Wilhelminaschool. Hier heeft hij bijna 12½ jaar gewerkt. Ook de kinderen gaan dan voor het laatst naar de Wilhelminaschool. Ze hebben het hier altijd enorm naar hun zin gehad. Dus dat is ook wel een beetje dubbel.

Gelukkig hebben we voordat we echt weggaan ook nog een paar weken vakantie. In de eerste twee weken van de vakantie gaat Eva een spoedcursus zwemles volgen. Ze moet dan elke dag van 08.30 uur tot 13.00 uur zwemmen in Winterswijk. En na twee weken heeft ze dan (als het goed gaat) haar zwemdiploma. Ze heeft er gelukkig erg veel zin in en we hopen dat het haar gaat lukken.

De rest van de vakantie zullen we gebruiken om thuis op te ruimen, spullen in te pakken (hoe krijg je een heel huis in een paar dozen? ) en ons vertrek naar Engeland verder voor te bereiden. We proberen natuurlijk ook nog een beetje te relaxen en vakantie te houden, zodat we uitgerust naar Engeland kunnen gaan.