In de afgelopen weken was het een komen en gaan van kinderen in het babyhuis. Sommige kinderen blijven jaren, anderen maar een paar maanden. Allemaal krijgen ze een liefdevol en veilig (tijdelijk) thuis.

Peuter J is geadopteerd door Filipijnse ouders. Het was dus een binnenlandse adoptie en hij kon snel opgehaald worden door zijn ouders. Baby S is door zijn opa en oma mee naar huis genomen. Het komt helaas maar heel weinig voor dat kinderen weer terug kunnen gaan naar hun familie. Vaak komt dat door de dysfunctionele gezinnen waar de baby’tjes uit komen. In veel gevallen houden verziekte en verwrongen relaties deze families al generaties lang in hun greep.

In de afgelopen twee weken zijn er 3 pasgeboren baby’s bijgekomen.
Kleine baby’s die veel huilen om het verlies van hun moeder. Ze hebben extra zorg en liefde nodig.

Onze eigen adoptieprocedure gaat nog steeds erg langzaam. Vorige maand werd onze hoorzitting op het laatst weer afgezegd (voor de 7de keer). Dit is elke keer wel weer een teleurstelling (vooral omdat luke en maia het land niet uitmogen zolang de adoptie niet goedgekeurd is door de rechtbank). De volgende hoorzitting staat gepland op 15 januari 2019. Hopelijk is dat dan de laatste hoorzitting!

Eva heeft eind oktober met veel plezier meegedaan aan de opvoering van de musical Aladdin op school. Er wren drie druk bezochte voorstellingen en de leerlingen hebben het fantastisch gedaan. Pepijn die doet deze weken mee met een zaterdags voetbaltoernooi. Nina zat in het school elftal van de meisjes. Het seizoen zit er nu op. Inmiddels is ze begonnen met Touch Rugby. Ze helpt ook mee in een voetbalministry voror kinderen uit de buurt van school. Die komen elke zondagmiddag uit het sloppenwijkje bij school voor een potje voetbal.

Hans is bezig op school met een Kerstinzamelingsactie. Vlak voor de kerstvakantie gaat de Middle School schoolpakketjes uitdelen op een lokale school en in het ziekenhuis. De kinderen brengen zoveel mogelijk schoolspulletjes mee (penne, potloden, liniaal, schaar, lijm, schrijften, etc). Die worden dan ingepakt en de Middle school leerlingen delen ze dan uit. Daarnaast zijn de voorbereidingen begonnen voor Outdoor Ed, een soort werkweek in februari waar alle leerlingen aan deelnemen. Heel erg leuk, en ook heel erg veel voorbereiding. Die week vormt voor veel leerlingen een belangrijk punt in hun leven met God. Gaan ze ervoor of…. We hopen dat alle voorbereidingen zullen bijdragen aan een fantastische week.