De afgelopen weken zijn we erg druk geweest met ons klaar maken voor het vertrek naar Engeland. Spullen uitzoeken en die meegaan inpakken. Spullen inpakken die opgeslagen worden en vooral ook veel spullen weggeven, verkopen of weggooien. Ons huis wordt steeds leger en kaler en al best een beetje ongezellig . In plaats van kasten staan er nu op veel plekken dozen op de grond, de muren zijn kaal en de lampen zijn vervangen door ‘peertjes’.

We hebben tussen alle ‘inpakwerkzaamheden’ door ook geprobeerd een beetje vakantie te ‘vieren’ en wat leuke uitstapjes te maken. Vandaag zijn we nog even naar de dierentuin in Arnhem geweest!

Ook het afscheid nemen van familie en vrienden komt steeds dichterbij en dat is af en toe best wel even slikken. Als je aan Nina vraagt hoe ze het vindt om naar Engeland te gaan zegt ze: ‘leuk en niet leuk’. En dat geldt eigenlijk voor ons allemaal. Maar we hebben ook zin om aan deze nieuwe fase in ons leven te beginnen! We zijn al zo lang bezig met de voorbereidingen dat het nu ook wel tijd wordt om echt te gaan. We zijn erg benieuwd hoe ons toekomstige huis in Engeland eruit ziet! Onze ‘huisbazin’ is op dit moment in het huis om het huis weer helemaal klaar te maken voor de volgende huurders (en dat zijn wij!).

Afgelopen maandag zouden we bij vrienden wat gaan eten, mar zij namen ons als verrassing mee naar de Theetuin “‘t Höfken”. Daar bleek ons thuisfrontteam op ons te zitten wachten voor een heerlijke en gezellige barbecue! Een grote verrassing en heel veel gezelligheid. We hebben er van genoten. Ook de kinderen konden lekker met z’n allen spelen in die tuin (en kippen opjagen).

Zaterdag gaan we verhuizen; we zijn dan een paar dagen in het huis van onze (schoon)ouders. Aanstaande zondag worden we uitgezegend in onze kerk. Dat betekent dat er voor ons gebeden wordt en vragen we God om Zijn zegen voor de komende tijd in Engeland. Woensdag zullen we dan vertrekken naar Engeland!