Nog 1 nachtje slapen en dan vertrekken we! Spannend, maar we hebben er ook veel zin in. Gisteren zijn de dozen met onze spullen opgehaald om verscheept te worden naar Manila. We hopen over 6 weken onze spullen weer te zien . Ook de koffers zijn ingepakt. Gelukkig paste alles erin, al past er nu echt niets meer bij…

De laatste paar dagen hebben in het teken gestaan van afscheid nemen van familie en vrienden. De kids hebben op hun laatste dag getrakteerd op school en van alle kinderen een leuk aandenken van hun tijd daar meegekregen. Toevallig waren ook de klassenfoto’s net klaar, dus die zullen zeker een mooi plaatsje krijgen in hun nieuwe kamer.

We vliegen eerst naar Singapore waar we 4 weken een cursus volgen op het hoofdkantoor van OMF. Vast een beetje les in de Aziatische cultuur en taal en les over hoe we gezond kunnen blijven in de tropen. De kinderen gaan daar niet naar school, maar hebben wel een eigen programma, wat er ook op is gericht om ook hun alvast een beetje kennis te laten maken met Azië en het leven in een ander land.

Tot ziens! We hopen we via mail, skype, facebook toch een beetje van jullie op de hoogte te blijven.
Hans, Annemarie,Nina, Eva en Pepijn